maanantai 13. helmikuuta 2023

T Y L S Ä Ä

 


Tammikuun 16. päivänä olemme viimeksi saaneet kortteja. - Onko se oikein? Me emme ala mitään, jos tämä on tämmöistä!!!!!



Aprillia! Tänään, ystävänpäivän aattona, vihdoin tärppäsi!
Kaksi tuli Saksasta ja yksi Columbuksesta, Ohiosta, mikä on Mommille ja Papalle tuttu paikka.

Bea lähettää terveisensä Läheltä Luxenburgin rajaa. Hän on syntynyt Luxenburgin puolella, mutta asuu nyt Saksassa pienessä kaupungissa lähellä rajaa. Hän on naimisissa ja teini-ikäisen tyttären äiti.
Paljon kiitoksia V8-miehestä - komea!









Sonjan koti sijaitsee pienessä, luonnonläheisessä kylässä Aachenin ja Kölnin välissä. Eipä ole siis ihmekään, että hän lähettää eläinaiheisen kortin ( Gnuu ). Noita antilooppeja ei tietenkään elä hänen alueellaan, mutta haikaroita, villejä ankkoja, hanhia ja laulavia pikkulintuja sen sijaan kyllä. Joki virtaa hänen kotinsa vierestä; luonnon elämä on siis lähellä seurattavana. Hienoa! Kiitos!










Sitten Amerikkaan. Ohiosta, Columbusista Laura lähetti myös eläimen - taiteellisen sarvipään. Sehän sopii hyvin cowboyden preerialta.
Hän kertoo olevansa ammatiltaan hierontaterapeutti, joka on erikoistunut urheilijoiden hierontaan. Muutenkin hän on innostunut urheilusta ja seuraa jalka- ja koripalloa.
Kiitos kortista ja hyvää jatkoa sinullekin!









Voi että... aamulla löytyi postilaatikosta vielä yksi Saksa-kortti. Sen on täytynyt jäädä sinne eilen, kun täpinöissämme huomasimme vihdoin kortteja tulleen. Dorothea sen lähetti - ja niin kaunis kuva Nürnbergista. Oikein paljon kiitoksia.
Hänen suunnitelmissaan on, eläköityään, mennä vuodeksi asumaan merenrantapaikkaan. Kuulostaa ihanalta. Toivomme sen toteutumista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti