sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Oikea kaappaus

 Olemme yhden viikon kuukaudessa poissa kotoa. Sillä välin aina tapahtuu jotakin - miellyttävää. Niin nytkin. Saksasta kolme, USA:sta kaksi ( oikeastaan kolme, sillä kirjeessä oli usempi kortti ) ja Taiwanista yksi. Aika hyvin, eikö?

YI-FAN, kondiittori Taiwanista, toivotti meille hyvät uudenvuodenterveiset. Kiitos niistä! Ja kiitos Kauniista kuvasta Taipeista!




 






North Carolinasta saimme kirjeen, jossa oli kokoelma eläimiä. Ne lähetti Jessica, joka ketoo toimivansa kolmen poikansa kotiopettajana. Hänellä on paljon harrastuksia: askartelu, musiikki,TV/elokuvat,lukeminen, vaeltelu...
Yllättäen huomasimme, että hänen postcrossing-tilinsä oli suljettu. Niinköhän hän sittenkin oli luopunut yhdestä harrastuksestaan?! Kiitokset eläinkorteista!










Washingtonin kyljestä Springfieldistä Kime ( lausutaan kuin Kimmy ) lähetti myös eläinkortin, jonka hän kertoo ostaneensa naapuruston pihakirppikseltä. Niistähän voi joskus tehdä löytöjä, kuten nyt oli käynyt. Uljaan kotkan kuva on upea! Kiitos!
Hän utelee, onko meillä Suomessa kirppiksiä. Tottahan toki! Kyllä niitä löytyy joka paikkakunnalta.



Miksi näissä postimerkeissä on tanssijoita? Siihen on hyvä selitys, kun lukee Kimen profiilia: hän on tanssinopettaja ja kuvataiteilija. Ettei vaan olisi merkissä hänen omakuvansa?








Sitten Saksaan ja Berliiniin. Sieltä Stephan, joka muuten kirjoittaa ruotsiksi, postitti oikein vanhan kortin - kaunis maisema Annenheimista ( am Ossiachersee ). Suuret kiitokset!










Läntisestä Saksasta tuli rosvo-kortti. Se hurjimus ei anna itseään ottaa kiinni! Petrahan kortin lähetti. Kuva on lastenkirjailija Otfried Preusslerin teoksesta. Hänen kirjojaan on joitakin käännetty myös suomeksi.
Oikein paljon kiitoksia! Ei pelottanut yhtään!











Lopuksi kuningaskalastaja Monalta, joka tunnustautuu lintujen ystäväksi ( kuten mekin ). Hän asuu keskellä Saksaa, Erfurtissa. Hän on sosiologi ja tohtoriopiskelija lääketieteellisessä sosiologiassa. 
Hassua kyllä, hän pitää myös kissoista ( jotka saalistavat mielellään lintuja ). Lisäksi hänen harrastuksiinsa kuuluu lukeminen ja kirjeiden kirjoittaminen - niin ja näytteleminen teatterissa! Hienoa! Paljon kiitoksia!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti