lauantai 27. elokuuta 2022

Paluupa - juu!

 Toiset lähtevät viikonlopun viettoon, me palaamme vapaalta viikonlopuksi ( ! ). Ei se mitään, kun kerran saimme kolme korttia. Kaksi tuli koto-Suomesta, yksi sitten oikein Amerikasta.

Jyväskylän kyljestä, Muuramesta, Heidi tuikkasi meille postia, mikä oikeastaan on kotoisin Iittalan naivistinäyttelystä. Sehän on tunnettu jokavuotinen tapaus, jossa käymme toisinaan - ei niin kuin Heidi, joka käy joka kesä.

Suuret kiitokset! Pidämme kissoista.









Elinalta, joka käyttää nimimerkkiä mortti, saimme Rölli-kortin Turusta. ( Mommille ja Papalle oikein tuttu kaupunki opiskeluajoilta. ) Onkohan Elinalla vähän peikkomainen olo, kun hän kertoo, ettei ole edes ehtinyt jäätelölle Aura-joen rantaan; niin lyhyeltä on kesä tuntunut - ja sateiselta.
Kiitos paljon Röllistä, pidämme toki hänestä!









Sitten Amerikkaan. Sieltä Alena postitti "volkkarin" Missourin osavaltiosta. Emme voi olla kertomatta, että Mommilla ja Papalla oli nuoruudessaan tuollainen kärry, tosin sinivalkoinen. Alena kertoo elävänsä suuressa perheessä, johon kuuluvat hänen kolme poikaansa, aviomies ja hänen sukuaan. Alena pitää talvesta, mihin hän tottui eläessään Siperiassa, Venäjällä, mistä hän on kotoisin. Missourissa talvet ovat leudot eikä lumesta ole juuri tietoa. 
Kiitos ( vanhuksien ) muistoja herättävästä kortista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti