maanantai 13. kesäkuuta 2022

Taas Amerikanherkkua ja savolaistakin

 Maanantait ovat meille yleensä kivoja - tulee kortteja! Niin tänäänkin - peräti kolme USA:sta ja yksi Leppävirralta.

Värikäs kaupunkinäkymä on kuvattuna Melissan kortissa, jonka hän postitti Nashvillesta - USA:n musiikkikaupungista ( ! ). Hän elää siellä puolisonsa ja kahden kissansa kanssa; Gizmo on jo 19-vuotias sekä Puffin, joka on vielä nuori 3-vuotias. Kiitokset terveisistä!








Shiorin terveiset puolestaan tulevat "Isosta Omenasta" eli New Yorkista. Ja hassu juttu: hänkin asuu miehensä ja  kissansa kanssa. Kissan nimi on Michi. Shiori pitää eläimistä yleisemminkin. Ja harrastuksena hänellä on pyöräily - tahtoo päästä joskus Tour de Franceen paikanpäälle katsomaan. Toivomme että toiveesi toteutuu! Kiitos kortista ja terveisistä!







Etelä-Carolinassa, lähellä Columbiaa, Pelionissa asuu Lorellie. Hänen kortissaan näkyy tunnelista kömpivä höyryveturi. Lorellie kertoo käyneensä siellä miehensä kanssa. Paikasta tuli hänen mieleensä Kreikan mytologian manala. Hades ja Persephone ovat hänen suosikkejaan.
Mommi ja Pappa ovat käyneet Kreikassa joella, jonka väitetään olevan Styks-virta - Manalan virta.
Oikein paljon kiitoksia ja hyvää kesää teillekin!








Ja sitten Savoon, Leppävirralle: Minna kertoo olevansa keski-ikäinen, mutta hänen kaksi poikaansa pitävät hänet nuorekkaana. Voimme uskoa! Vetreyttä hän hankkii myös ulkoilemalla, marjastamalla, sienestämällä, talvella hiihtämällä.
Kiitos hauskasta oravakortista! Se on meille mieluinen, sillä seuraamme täällä isossa puutarhassamme oravapariskunnan touhuja. Hyvää kesää Leppävirralle!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti