maanantai 13. joulukuuta 2021

Postia perillä

 Kävimme kopistelemassa lumet postilaatikon kannelta, suojalunta. Kaksi korttia Saksasta, yksi Taiwanista kuten myös USA:sta.

Laura lähettää terveisiä Hagen kaupungista, missä hän työskentelee kirjastossa; on kuulemma mahtavaa työtä. Oikeastaan hän on kotoisin vanhasta Ahrweilerin kaupungista, mikä on tunnettu viineistään ja kauniista ympäristöstään. Tosin heinäkuisten tulvien jälkeen kauneus on kärsinyt aika hurjalla tavalla. - Hän lähettää kauniin korttinsa myötä hyvän joulun toivotukset. Kiitos samoin!








Toinen Saksankortti tuli Potsdamista Marcolta. Valitettavasti hän sai marraskuussa Covid 19-tartunnan ja on saanut kärsiä siitä. Siitä huolimatta hän on toiveikas ja lähettää joulutervehdyksensä. Paljon kiitoksia! Samoin sinulle! Ja voimaa toipumiseen!








Well! Sitten katse kauemmaksi. Tämä viesti tuli Springfieldistä ( Floridan pohjoispuolelta ). Sen lähetti Susan, joka on 15-vuotiaan Lauran äiti. Profiilissa äiti kertoo keräävänsä postikortteja scrapbookia varten, jonka hän tekee tyttärelleen. Lauran saa sen 16-vuotissynttäreillään.
Susan kertoo kiitospäivän vietosta USA:ssa, sehän on suuri juhla, ja koululaisilla on silloin lomaa. Lauran osallistuu valmisteluihin leipomalla kurpitsapiirakan. Hän onkin jo taitava leipuri. Kiitos viestistä! Kiitos hyvän joulun toivotuksista!












Lopuksi vielä kauemmaksi, Taiwaniin. Taipeista Yi Wen postitti possukortin. Ehkä hän epäili, että me possuttelemme jouluna liikaa herkkuja. Tuo kieltomerkki sopisi kyllä siihen ajatukseen. Kiitos!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti