maanantai 19. lokakuuta 2020

Alkuviikon apaja

 Maanantai alkoi mukavasti Australianterveisillä, jota ensin luulimme Lapista tulleeksi. Ehkä juuri saamamme ensilumi häikäisi silmämme ja harkintakykymme. Kysehän oli vuoristoisesta alppimaisemasta Victorian osavaltiossa, Australian kaakkoisosissa ( Falls Creek, Alpine National Park, Victoria ).

Deborah kertoo asuvansa nyt lähellä Narooma-nimistä merenrantakaupunkia, mutta kasvaneensa itse Sydneyssä. Hänen lapsensa ovat jo aikuisia. Hän ja hänen miehensä ovat luontoihmisiä.








Toinen korttimme on kotimaasta, Porvoosta. Hiukan ihmetyttää postituspäivämäärä: 2. 10. Taitaa olla etanapostia! Mutta miten upea maisema! Ja kyllä meitä vähän harmittaa Postin toinenkin ongelma korttien osalta - taas olivat saaneet rumat "kraapookset" kortin kiiltävään pintaan. Sitä se koneellinen lajittelu teettää!


Kristiinaa harmittaa se, ettei hän ole tammikuun jälkeen päässyt matkailemaan, kuten emme mekään. Hänellä oli kivoja suunnitelmia, mutta koronan takia on pitänyt pysytellä tiukasti kotona. Pidetään peukkuja, että elämä muuttuu taas pian paremmaksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti