keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Kostea keskiviikko

Myöhään iltapäivällä aurinko kurkisti pilvien lomasta, sade lakkasi ja uskaltauduimme ulos raikkaaseen ilmaan postilaatikolle. Kannattihan se: tosi kaukaisia viestejä saimme; idästä Singaporesta ja lännestä Kalliovuorilta, Utahista.

Toukokuun lopulla Raven postitti korttinsa Singaporessa, ja näin kauan kesti sen kulku meille asti. Hän suosii taidekortteja ja sen vuoksi käy taidemarkkinoilla, joissa myydään paikallista taidetta. Kortin kuvassa on mielikuvitus päästetty avaruudellisesti valloilleen.





Kun suurennuslasilla tutkimme kortin takaa alareunasta pienen pientä pränttiä, saimme selville taiteilijan. Jos haluatte katsoa, tässä linkit:

tai




Annen kortti puolestaan lähti liikkeelle huhtikuun lopulla USA:n Utah-osavaltiosta, Kalliovuorilta, "missä maisemat eroavat paljon Suomen luonnosta". Huomasitteko? Suora lainaus Annen tekstistä! Hänpä kirjoittaakin suomeksi, koska on Suomessa syntynyt, mutta asunut jo kauan Amerikassa.
Hän kuvailee asuinympäristöään "villin lännen" aavikkolaaksoksi, jota metsäiset, talvella lumiset, vuoret ympäröivät.  Hän kertoo kaipaavansa Suomen kesiä ja ruisleipää! Nyt sateisena aikana emme ymmärräkään, miten ihanalta saattaisikin kuivan aavikon asukkaasta raikas, puhdas ja kostea ilmamme tuntua.





Anne on käynyt lukaisemassa blogiamme ja toivottaa meille hyvää tulevaa matkaa. Kiitos toivotuksista! Aiomme kuitenkin pysytellä kotimaan kamaralla, kunnes tautitilanne helpottuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti