maanantai 29. kesäkuuta 2020

Sademaanantai

Meillä on ollut pitkään kuivuutta. Tänään aamu valkeni pilvisenä. Ja kun Mommi oli tulossa postilaatikolta, sadekuuro yllätti hänet. Kannatti kuitenkin vähän kastua: kortteja tuli kolme, kaksi Euroopasta, yksi Amerikasta.

Danika Uudesta Mexicosta Albuquerquesta ( yrittäkääpäs lausua tuo ) on yliopisto-opiskelija. Hän on lukenut sivuiltamme, että pidämme matkustamisesta. Siksi hän valitsi korttiinsa kuvan kuumailmapallofestivaalista, mikä vuosittain pidetään hänen kaupungissaan. Hän kertoo sen olevan maailman suurin ilmapallofestari. Varmaan mahtavan värikäs näky!



 







Rantaudumme USA:sta Belgiaan. Raquel pitää myös myyrästä Krtek niin kuin mekin. Paljon kiitoksia! Hän kertoo tehneensä ensimmäisen ulkomaanmatkansa yksin juuri Suomeen ja Jyväskylään, missä hän asui 10 päivää matkustajakodissa. Oli ollut mukava reissu. Kiva kuulla!









Monikalta Ellerstadtista, pienestä viininviljelykylästä,  Mannheimin läheltä saimme pienen iloisen sarvipään. Monika pitää satuolennoista erityisesti Ihaasta Nalle Puh tarinoissa. Monikalta riittää aikaa korttiharrastuksen jälkeen myös musiikille. Hän laulaa paikallisessa kirkkokuorossa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti