maanantai 18. toukokuuta 2020

Länsi-Euroopasta

Kansaivälinen viikkomme alkaa Länsi-Euroopasta: kaksi Saksasta, yksi Alankomaista ja Ranskasta.

Nicole Middelburgin vanhasta, historiallisesta kaupungista lähetti tunnelmallisen Anton Pieckin maalauksesta tehdyn kortin, jossa on kuvattu vanhanajan kaupunkielämää talvella.

Itsestään hän paljastaa olevansa suuri kissojen ystävä ja osaavansa useita kieliä, joista on apua, kun hän miehensä kanssa matkustelee autoillen.



 

Lisää Anton Pieckin maalauksia:









Sophie asuu lähellä Sveitsin rajaa Ranskan puolella vastapäätä Baselia. Hän pitää Pikku-Prinssiä yhtenä kuuluisimmista hahmoista kirjallisuudessa. Hänen asuinpaikkansa lähellä on kokonainen huvipuisto nimetty Pikku-Prinssin mukaan.










Mathias on mahtava kuvakorttien keräilijä. Hänellä on noin 52 000 korttia !!! ja lisää saa lähettää. Tämä kortti kuvaa upeita paikkoja läntisen Erzgebirgen alueelta. Pienet kuvat eivät tietysti tee oikeutta seutujen kauneudelle, mutta kyllä niistä hyvän aavistuksen saa.








Säästimme Angelan kortin viimeiseksi. Sekin tuli Saksasta, Hildesheimista - läheltä Hannoveria. Me pidämme kovasti myyrästä ja hänen ajatuksistaan luonnosta. Angela itsekin on luonnonsuojelija. Profiilissaan hän kantaa huolta lajien monipuolisen säilyttämisen puolesta, ilmastonmuutoksesta, muoviroskan lisääntymisestä - meillä on vain tämä yksi planeetta asuttavana, älkäämme tuhotko sitä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti