maanantai 27. huhtikuuta 2020

Maanantaimassi

Jopa oli jytky! Postilaatikkomme vallan pullisteli: 
k a h d e k s a n korttia kerralla!!!!!!!!

Aloitetaanpa esittely Belgiasta Fransjen lähettämästä idyllisestä kaupunkimaalauksesta, mikä tosin on Alankomaiden Haagin kaupungista. Kuvassa eletään "onnellista" aikaa ennen viruskärsimyksiä, aikaa jolloin saattoi virkistäytyä puistossa tai katukahvilassa ja seurata samalla ihmisten touhuja.





Fransjen kortti oli postitettu Leuven kaupungista.







Sitten Saksan korttien kavalkadi:

Christianin kortissa on alkuperäiskuvituksena Risto Reipas ja Nalle Puh se pikkuinen Nasu. Oikein paljon kiitoksia. Pidämme heistä kovasti.





Angelican terveiset kuvaavat Bergisch Gladbachin kaupunkia, joka sijaitsee Saksan Nordrhein Westfalen alueella.








Freibergistä, läheltä Dresdeniä, tiedustelee Antje huolestuneena, miten selviämme täällä Suomessa koronaviruksesta. ( Sama huoli on ollut muissakin korteissa. ) Hankalaahan se on, mutta olemme toistaiseksi selvinneet kohtalaisesti. Mutta kuten hänen kortissaankin arvellaan, mikään ei ole mahdotonta - kyllä me selviämme.










Sebastian, urheilullinen atleetti, hengenpelastajana tai vartijana uima-altailla kotipaikkakunnallaan Kaufbeurenissa toimiva, lähetti meille nuolihaukkakortin. Mekin pidämme linnuista ja ruokimme niitä talvella. 








Ai miten mahtava myyräkortti. Hänellä taitaa olla kaivauksilta löytynyt peili, vai olisiko se kännykkä? Alex sen lähetti. Hän on tutustunut meidän matkablogiimmekin ja on pitänyt siitä.



Alexin kotikaupunki on Lutherista kuuluisa Wittenberg.










Nyt suut makeiksi. Johanna lähetti meille perinteisiä Hollantilaisia nameja. Kyllä maistuvat.



 



Ja sitten kun olemme viettäneet Oksanan lähettämän "pannukakkuviikon" eli Maslenitsan Pietarissa, olemme todella ähkyssä makeasta ja rasvasta. Maslenitsa vastaa meikäläistä laskiaisen viettoa ennen pääsiäistä.

Oksanan kortti oli myös viesti Postcrossing-tapaamisesta 29. 2. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti