torstai 10. lokakuuta 2019

Loman jälkeinen korttisuma

Oh-hoh!!! Kolme Saksasta, kaksi Venäjältä ja USA:sta, Japanista, Ranskasta ja Alankomaista kustakin yksi. Yhteensä siis YHDEKSÄN.

Waltraud, isoäiti Bielefeldistä, Saksasta, löi meidät ällikällä. Palasimmehan juuri Kreikan lämmöstä vastaanottamaan hänen talvisen joulukorttinsa. Kiitos siitä! Kelpaa kyllä! Olkoon joulu "ainainen"!





Tässä hassu opiskelijoiden jekku: Bielefeldin kaupunkia ei ole olemassa!




Jörg asuu Saksassa Reinin alajuoksulla. Näyttää olevan luonnonystävä kortista päätellen. Niin mekin!






Lothar Wuppertalista lähetti nukkekortin. Mikäpä sopisi meille paremmin! Kiitos!









Sitten Venäjälle. Sieltä Saratovin kaupungista englanninkielenopettaja Julia lähetti tunnelmallisen kortin, mikä olikin meidän toivomuslistallamme. Hän kertoo kotikaupunkinsa sijaitevan Volga-joen rannalla ja olevan oiken mukava. Heidän erikoisuutensa on seikka, että maailman ensimmäisen avaruuslentäjän, Juri Gagarinin laskeutumispaikka sijaitsee juuri Saratovissa.



 









Victoria Pietarista yllättää kirjoittamalla sievästi suomeksi. Hän kertoo kortistaan: Maatuska tarkoittaa venäjäksi äitikultaa. Mehän ymmärrämme Maatuskalla sisäkkäisiä puunukkeja. Kiitos selvennyksestä!



 






Carin ja hänen koiransa asuvat pienessä kylässä Drenthen maakunnassa, Alankomaissa. Hän harrastaa tietysti koiran ulkoiluttamista, mutta myös valokuvausta.



 






Ranskalainen AuroreG on suuri Disney-fani, ja se näkyy tietysti kortissakin. Puh-karhu on selvästi disneyvaikutteinen. Hän asuu Region Centressä, lähellä Chateaux de la Loirea.









Ohiossa asuu juuri eläkkeelle jäänyt Carol, joka on intohimoinen korttien lähettelijä ja vastaanottajakin, tietenkin. Hän toivoo, että pidämme tästä Edouard Manetin kuvasta L ´Amazone. Onhan se hieno! Postimerkissä on taas avaruusteema!










Lopuksi kauas Japaniin: Wakako kirjoitti korttiamme sunnuntaina; seuraavana päivänä oli Japanin kansallinen lomapäivä, jota hän aikoi viettää perheensä kanssa syömällä ulkona. Hänellä on 17-vuotias tytär ja suloinen koira. ( Toivottavasti aviomieskin on miellyttävä. )






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti