keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Loman jälkeen

Parin viikon loman jälkeen on mukava taas palata postilaatikolle. Ja kaukaa onkin tullut tervehdyksiä - Intiaa ja Amerikkaa myöten.
Aloitetaan Intiasta: Roy, ortopedinen kirurgi, Etelä-Intian Tamilnadun kaupungista lähetti kortin, josta käy ilmi, että kyllä se kissakin tassunsa kastelee, kun houkutus on tarpeeksi suuri.

 





Taiwanilainen Pei Rultang on postivirkailija, varmaan ihanteellinen ammatti postcrossaajalle, ja tervehtii meitä ja meidän matkustusharrastuksiamme. Hänkin haluaa reissata eläkkeelle päästyään.








Seuraavaksi tullaan jo Euroopan puolelle Venäjää, Nizhny Novgorodiin, josta Olga, kahden pienen pojan äiti, varmaankin satujen lukija lapsilleen, tervehtii meitä Liisa Ihmemaassa-kortillaan.









Olemme joskus aikaisemminkin saaneet nutcrackerman-kortin. Tämän lähetti Hanna Leverkusenista, Saksasta. Pidämme kovasti noista ukkeleista. Hannan äiti osti kortin hänelle käytyään matkalla Erzgebirge-vuoristossa, missä puunukkeja valmistetaan. Tämän kortin tarkoituksena on kannustaa nuoria käsityöammatteihin.

  

[ Näin ukkeleita valmistetaan. ]

Tässä linkki, josta käy ilmi, miten ukkeli toimii. ]




Ja lopuksi loikataan Amerikkaan, Kalliovuorien tuntumaan. Denveristä, Coloradosta Janine lähetti, merkillistä kyllä, kukikkaan japanilaisen Nakamura Sasuken puupiirroskuvan, jonka tekijänoikeudet taasen näyttävät kuuluvan Glasgowilaiselle museolle ( ? ).

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti