maanantai 7. tammikuuta 2019

Maanantaimuistoja

7. 1.

Alan Glasgowista joulupäivän kalkkuna-ateriaa odotellessaan kirjoitteli kortteja. Me saimme Nalle-Puhin, hänen ja meidän suosikkimme, joka näkyy olevan menossa Pölön luokse tutkimaan olisiko hänellä jotain pientä syötävää - hinajaa esimerkiksi.






Itäisestä Saksasta lennähti Andreaksen kortti meille tuoden mukanaan hyvän vuoden toivotukset. Andreas on huolissaan ilmaston lämpenemisestä, mikä näkyy hänen harrastuksessaankin, puutarhanhoidossa. Pitäisi varmaan vähentää kivihiilen polttoa siellä!







Venäjältä, Moskovan pohjoispuolelta Dmitrovista saimme veikeän kettukortin. Sen lähettäjä, Yana, onkin suuri eläinten ja luonnon ystävä. Hän toimii floristina, kukkien parissa siis. Tyttärensä kera he pitävät saduista ja rock-musiikista ( ! ).







Valoa kohti! Se on Mattiaksen kortin tervehdys, ja sitä samaa mekin toivotamme. Kuten myös terveyttä, hyviä matkoja, paljon iloa ja rakkautta! Mattias kannattaa ilmeisesti kiertotaloutta, sillä hän osti kirppikseltä postikorttikirjan, mistä meille lähetetty nallepariskuntakin löytyi. Mahtavaa!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti